search

Žehlička na vlasy DREAM LOOKS 500

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Prostownica do włosów Teesa DREAM LOOKS 500

Žehlička na vlasy Teesa DREAM LOOKS 500

Prekvapte všetkých svojim perfektným novým účesom! S pomocou žehličky na vlasy Teesa DREAM LOOKS 500 získate efektívny styling bez toho, že by ste museli odísť z domu. Zariadenie bude pripravené asi za 3 minúty, aby splnilo vaše očakávania.

Hladký povrch dvoch pohyblivých keramických platní zaisťuje rovnomerné rozloženie tepla vo vlasoch. Navyše, vďaka 8 teplotným nastaveniam : 160 ° C / 170 ° C / 180 ° C / 190 ° C / 200 ° C / 210 ° C / 220 ° C / 230 ° C, môžete prispôsobiť parametre svojmu typu vlasov, zabezpečenie ochrany pred zlomením a podráždením.

Svojich priateľov potešíte skvelým vzhľadom a poteší vás pohodlie pri použití žehličky na vlasy DREAM LOOKS 500. Otočná šnúra 360 ° uľahčuje a bez zbytočných spleti káblov dosiahnuť efekt profesionálne upraveného účesu. Zariadenie sa vyznačuje aj moderným eliptickým dizajnom a originálnou farbou. Pre väčšiu starostlivosť o vaše vlasy má žehlička displej, ktorý vám umožňuje ovládať teplotu.

Keď skončíte, môžete taniere uzamknúť a jedným tlačidlom zavesiť žehličku späť na miesto. Ak by ste to však zabudli vypnúť, zariadenie to automaticky vykoná za vás po 60 minútach .

144958
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.