search

Sviečka - OS č. 8 (univerzálna - stredná)

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

  • Autá: stredne teplá zástrčka určená pre modely v mierke 1: 8 poháňaná motormi s objemom 2,1-3,5 cm3
  • Lietadlá a helikoptéry: odporúčané pre väčšinu 2-taktných motorov


Definícia zahrievania sviečky: Ak motor funguje správne na sviečke A a po jej výmene za sviečku B je potrebné zaskrutkovať ihlu, aby sa dosiahli úplné rovnomerné otáčky (zmes je chudobná), znamená to, že A zapaľovacia sviečka je teplejšia ako zapaľovacia sviečka B - zapaľovacia sviečka B vyžaduje na dosiahnutie optimálnej prevádzkovej teploty dodatočné teplo zo spaľovania chudšej zmesi.

Správny výber teploty sviečky vám umožní zvýšiť otáčky až o 2 000 otáčok za minútu. , správne nastavenie zloženia zmesi, ktoré zaručuje vysoký výkon a trvanlivosť motora a umožňuje zlepšenie „prechodu“ pri zmene otáčok. Príliš studená sviečka spôsobuje pokles výkonu a zlý „prechod“. Príliš horúca zapaľovacia sviečka spôsobuje predbežné zapálenie, predhriatie motora a detonačné spaľovanie, ktoré môžu sviečku poškodiť.

POZOR !!! Napájacie napätie sviečky by nemalo byť vyššie ako 1,4 V, inak bude sviečka zničená (spálená). V prípade napájania sviečky z batérie s vyšším napätím (napr. 2 V) je potrebné použiť prídavný odpor alebo odporové vodiče znižujúce napätie vo sviečke. Správna spotreba prúdu zástrčkou je 3A.
155746
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.